• Home
  • ΥΓΕΙΑ
  • Οδοντιατρικός Σύλλογος Άρτας για το εθελοντικό πρόγραμμα στα σχολεία
ΥΓΕΙΑ

Οδοντιατρικός Σύλλογος Άρτας για το εθελοντικό πρόγραμμα στα σχολεία

 

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Άρτας είναι αρωγός σε οποιαδήποτε εθελοντική δράση στο Νομό μας. Έτσι και τώρα ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Δήμου Αρταίων προχωρήσαμε εθελοντικά για μια ακόμη φορά στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος.
Καταστήσαμε σαφές στο Δήμο ότι δεν γίνεται οδοντιατρική εξέταση στις αίθουσες των σχολείων. Η οδοντιατρική εξέταση απαιτεί κινητή οδοντιατρική μονάδα, αποστειρωμένα σετ εργαλείων για κάθε παιδί και αναλώσιμα υλικά όπως γάντια, μάσκες, όπως και επανειλημμένα έχουμε κάνει με το Χαμόγελο του Παιδιού στο νομό Άρτας.
Το κομμάτι της οδοντιατρικής ενημέρωσης υλοποιείται ακόμη στα σχολεία της Άρτας, με τη βοήθεια και την εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών συναδέλφων οδοντιάτρων και έχει μεγάλη απήχηση στον μαθητικό κόσμο.

 

          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ                                                    ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

ΕΦΕΤ: Αποσύρει λευκό τυρί από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Κώστας Παππάς

Κατανομή: 19.712 τα νέα κρούσματα κορονοϊού – 112 νεκροί και 633 διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Εθελοντική Αιμοδοσία στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..