• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ξεγύμνωσαν 84χρονη και την ξυλοκόπησαν μέσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεγύμνωσαν 84χρονη και την ξυλοκόπησαν μέσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μια 84χρονη στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων, καθώς βρέθηκε στο σπίτι της -στην οδό Πάργης, στην Πρέβεζα– ημιλιπόθυμη και με χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ από τη μέση και κάτω ήταν γυμνή.

Αρχικά, η 84χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας και από εκεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από το prevezatoday.gr η 84χρονη βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση από συγγενικό της πρόσωπο το απόγευμα του Σαββάτου όπου και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων, κατά τις οποίες μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή με τους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, στην περιοχή του Παντοκράτορα εντόπισε άτομα, πακιστανικής καταγωγής οι οποίοι προσήχθησαν στην Α.Δ. Πρέβεζας όπου και ανακρίνονται.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εγκατάσταση συστημάτων τηλεμετρίας στα δίκτυα ύδρευσης των Δ.Ε. Αμβρακικού, Βλαχερνών και Φιλοθέης προϋπολογισμού 1.726.086,20 ευρώ

Κώστας Παππάς

Νέα πράσινη αποστολή ανακύκλωσης στον Δήμο Αρταίων. Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά & Κερδίζουμε δώρα.

Κώστας Παππάς

Η Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..