• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • «Ξανθός Μάγος»: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του για την υπόθεση βιασμού της βαφτισιμιάς του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ξανθός Μάγος»: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του για την υπόθεση βιασμού της βαφτισιμιάς του

Ο 78χρονος κατηγορείται ότι βίαζε τη βαφτισιμιά του
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία, τα στοιχεία του 78χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό της 16χρονης βαφτισιμιάς του, από το 2020 έως και τον Αύγουστο του 2021, στη Νέα Καλλικράτεια και στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για τον:ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Γρηγόριο του Δημητρίου και της Θεοδώρας, γεν.1945 στο Κνίδη Βεντζίου Γρεβενών.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη στις 22 Μαρτίου, έπειτα από σχετική καταγγελία, καθώς από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021 ενώ βρισκόταν μόνος του με την 16χρονη (τότε) βαφτισιμιά του σε περιοχή της Χαλκιδικής, την περιήγαγε σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση, προσφέροντάς της κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ και ακολούθως την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τελέστηκαν.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388456, 2310-388457 και 2310-388458 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 27-09-2023.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Θρίλερ στο Κερατσίνι: Βρέθηκε άνδρας κρεμασμένος από δένδρο

Κώστας Παππάς

Θρίλερ για την αγνοούμενη Εριέττα – Το DNA των συγγενών της δεν έχει αντιστοιχηθεί ακόμη

Κώστας Παππάς

Διακοπή κυκλοφορίας σε πολλά σημεία στην Ήπειρο – Πτώση γέφυρας στον Άραχθο – Υπερχείλιση σε Λούρο και ο Αχέροντα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..