• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Νομικό θα προσλάβει το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Πρέβεζας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νομικό θα προσλάβει το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Πρέβεζας

Στην πρόσληψη ενός ατόμου ειδικότητας Π.Ε Νομικών, θα προχωρήσει το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Πρέβεζας.
Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για διάστημα ενός έτους από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως την λήξη του προγράμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση :
Δήμος Πρέβεζας-Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών-Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοτικής Κατάστασης και Διοικητικής Μέριμνας,Ελ. Βενιζέλου & Μπαχούμη 2, Τ.Κ. 48100Πρέβεζα, υπόψη κ.Δήμητρας Αδάμου(τηλ. επικοινωνίας: 2682360633).

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Χρήστος Γκόκα: Ομιλία στην Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

Κώστας Παππάς

Συνάντηση του ΠεριφερειάρχηΑλεξ. Καχριμάνη με τον Διοικητή 6ης ΥΠΕ Ι. Καρβέλη

Κώστας Παππάς

Κορονοϊός – lockdown: Ανακοινώσεις Πέτσα για το άνοιγμα πριν τα Χριστούγεννα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..