ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μπλόκο αγροτών στο Δημαρχείο της Άρτας

Το βράδυ της Κυριακής 6 Φλεβάρη η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Άρτας προχώρησε στην πραγματοποίηση μπλόκου μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης με την παρουσία πολλών αγροτών.
Την κινητοποίηση στήριξαν με την παρουσία τους το Εργατικό Κέντρο Άρτας, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Άρτας και άλλοι φορείς.
Οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με την πραγματοποίηση μπλόκου σήμερα Δευτέρα 7 Φλεβάρη στις 6 το απόγευμα και πάλι στο Δημαρχείο, την ώρα που θα συζητούνται στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Άρτας τα ζητήματα των αγροτών, όπως τα εξέθεσαν με ψήφισμά τους στις κινητοποιήσεις τους των προηγούμενων ημερών στο γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργου Στύλιου, και στο Δήμαρχο Αρταίων.
Καλούμε τους αγρότες και τις αγρότισσες, το λαό της Άρτας να στηρίξουν με την παρουσία τους την αποψινή κινητοποίηση.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τι δηλώνει ο γιατρός της 34χρονης Ιωάννας

Κώστας Παππάς

Έρχεται το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ – 35.000 προσλήψεις σε δήμους

Κώστας Παππάς

Με τη Λαϊκή Ενότητα απέναντι στην επέλαση του νεοφιλελευθερισμού

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..