• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Μπαράζ κλοπών από αυτοκίνητα σε παραλίες της Πρέβεζας – Μία σύλληψη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ κλοπών από αυτοκίνητα σε παραλίες της Πρέβεζας – Μία σύλληψη

Συνελήφθη ημεδαπός, ο οποίος ενέχεται σε τρεις υποθέσεις διαρρήξεων – κλοπών από σταθμευμένα οχήματα σε παραλιακές περιοχές της Πρέβεζας
Συνελήφθη, χθες (04-09-2020) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω ημεδαπό, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές (03-09-2020) το βράδυ στην περιοχή Νικόπολη Πρέβεζας, διέρρηξε αυτοκίνητο αλλοδαπού τουρίστα, απ’ όπου αφαίρεσε σακίδιο που περιείχε χρηματικό ποσό, ταξιδιωτικά έγγραφα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα ανωτέρω κλοπιμαία τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα.
Επίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο συλληφθείς εμπλέκεται σε δύο ακόμα διαρρήξεις – κλοπές από σταθμευμένα οχήματα τουριστών, που έγιναν την 8 και 19-07-2020 στην παραλία Καλαμιτσίου Πρέβεζας, απ’ όπου αφαιρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, έγγραφα και χρηματικό ποσό.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μία σημαντική δέσμη μέτρων για την στήριξη της τοπικής οικονομίας υιοθετήθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο

Κώστας Παππάς

Βιτριόλι: Εικόνες από τα ρούχα και τα αντικείμενα της επίθεσης

Κώστας Παππάς

Ξεκίνησε το διήμερο κακοκαιρίας με καταιγίδες χιόνια και παγετό – Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..