• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά χάρισε στους αρτινούς ο τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά χάρισε στους αρτινούς ο τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης

Μία ιδιαίτερη βραδιά έζησαν οι αρτινοί που παραβρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουλίου στον αύλειο χώρο της Παρηγορήτισσας.

Ο διεθνούς φήμης αρτινός τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης τιμώντας τα “Ελευθέρια” της ιδιαίτερης πατρίδας του, ερμήνευσε ένα εκπληκτικό ρεπερτόριο που περιλάμβανε ακόμη και παραδοσιακά τραγούδια της Ηπείρου.

Ο Ευάγγελος Γιαμούρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άρτα και τα πρώτα μουσικά βήματα τα έκανε στη φιλαρμονική του Μ/Φ Συλλόγου “Σκουφάς” με την τρομπέτα του. Ακολούθησαν οι σπουδές του στο Ωδείο Αθηνών και στη συνέχεια η Νέα Υόρκη όπου και διαμένει τα τελευταία 15 χρόνια.
Θεωρείται ένας από τους καλύτερους τενόρους παγκοσμίως, ενώ το 2019 επιλέχθηκε ως ένας από τους 4 τενόρους παγκοσμίως που συμμετείχαν στο παγκόσμιο φεστιβάλ που διοργανώθηκε στην Κίνα, με την γενική ονομασία «Εορτασμός της Νεολαίας, Όνειρο της Ασίας», το Καρναβάλι του Ασιατικού Πολιτισμού.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ετήσιος χορός Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας

Κώστας Παππάς

3η και 4η ημερίδα μαθητών στα πλαίσια του έργου αλιΑμβρα.

Κώστας Παππάς

Μητσοτάκης: Υπάρχει συμφωνία με τις χώρες της Ε.Ε. να μην πάμε σε ένα δεύτερο γενικό lockdown

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..