• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Μια ανάσα από την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού – «Όχι δε συμβαίνει αυτό το πράγμα…» – Τραγικές φιγούρες οι παππούδες των τριών κοριτσιών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ανάσα από την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού – «Όχι δε συμβαίνει αυτό το πράγμα…» – Τραγικές φιγούρες οι παππούδες των τριών κοριτσιών

Μια ανάσα από την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού – Πώς έσβησαν τα τρία αγγελούδια – Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων.
Μαζί με τους δύο γονείς των τριών κοριτσιών που αγωνιούν για την εξέλιξη της υπόθεσης, οι δικοί τους άνθρωποι, οι γονείς τους, ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά, προσπαθώντας να σταθούν όρθιοι στο πένθος τους και παράλληλα να στηρίξουν το ζευγάρι.
Ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη για την τραγωδία που τους χτύπησε.
«Πλησιάζει το Πάσχα κι εμείς τραβάμε ένα Γολγοθά, σηκώνουμε τον δικό μας Σταυρό και θα έπρεπε πιστεύω να μας σεβαστούν όλοι. Απευθύνω έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους. Αστυνομικές Αρχές, ιατροδικαστικές Αρχές και όσοι είναι αρμόδιοι. Να το τελειώσουν πολύ γρήγορα, να ηρεμήσουμε όλοι. Αν μπορούσα να δώσω την ψυχή μου για να σταματήσουν να διαπομπεύουν τα παιδάκια, τις ψυχούλες που χάθηκαν και να φωνάζουν την κόρη μου φόνισσα, θα την έδινα. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το παιδί μου, ό,τι και να λένε…» τόνισε.

“ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΦΟΝΙΣΣΑ…”
Από την πλευρά της, μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» λέγοντας:
«Δεν μπορώ, έχουν φύγει τρία παιδιά. Όχι δε συμβαίνει αυτό το πράγμα, ούτε για αστείο, δε μου έχει περάσει αυτό από το μυαλό για κανένα λόγο. Με ενδιαφέρει να δούμε τι γίνεται με τα παιδιά. Να μάθουμε από τι φύγανε και να τελειώσει όλο αυτό…».
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, οι επόμενες δέκα ημέρες θα είναι καθοριστικές για τη μορφή που θα λάβει η έρευνα για την υπόθεση.
Η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών, θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους, τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.
Όπως, αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά, έλλειψη οξυγόνου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Γρεβενά: Πέθανε ο 28χρονος εγκαυματίας από τη μεγάλη έκρηξη στo εργοστάσιο ξυλείας

Κώστας Παππάς

Άρτα: Συνελήφθη ανήλικος για οδήγηση χωρίς δίπλωμα και η μητέρα του για παραμέληση

Κώστας Παππάς

Πάτρα: Η Πισπιρίγκου έβαλε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα απ’ τη γαστροστομία

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..