• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μητσοτάκης σε Ιερώνυμο: Η εκκλησία να αναλάβει τις ευθύνες της
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης σε Ιερώνυμο: Η εκκλησία να αναλάβει τις ευθύνες της

Αμετακίνητος ήταν ο πρωθυπουργός στην συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο περιθώριο της ορκωμοσίας της κυβέρνησης. Τόνισε την ανάγκη τήρησης των μέτρων από όλους και η Εκκλησία να δώσει το καλό παράδειγμα.
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο στο ενδιάμεσο της ορκωμοσίας των νέων μελών της Κυβέρνησης.
Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε στον Αρχιεπίσκοπο τον προβληματισμό του για την χθεσινή απόφαση της Ιεράς Συνόδου. Κάλεσε την Εκκλησία να αναλάβει τις δικές της ευθύνες και να συνδράμει στη μεγάλη προσπάθεια να περιοριστούν οι επιπτώσεις της πανδημίας, ώστε να επιστρέψουν τα παιδιά μας, το συντομότερο δυνατόν, στα σχολεία.
Τόνισε δε την ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων και των υγειονομικών κανόνων από όλους και επισήμανε ότι η Εκκλησία οφείλει, όπως έκανε μέχρι σήμερα, να δίνει το θετικό παράδειγμα και να είναι αρωγός στον κοινό αγώνα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μήνυμα Περιφερειάρχη Αλεξ. Καχριμάνη: Ώρα ευθύνης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊου

Κώστας Παππάς

Ομιλία Όλγας Γεροβασίλη στο 11Ο συνέδριο γυναικείας επιχειρηματικότητας μακροπεριφέρειας Αδριατικής και Ιονίου, στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Γ. Στύλιος: Είμαστε δίπλα στους μαθητές με ειδικές μαθησιακές ανάγκες – Ιδρύεται Ειδικό Σχολείο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ) στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..