• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μητσοτάκης για τους ελεύθερους επαγγελματίες: Δεν θα αλλάξει η φιλοσοφία της πολιτικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για τους ελεύθερους επαγγελματίες: Δεν θα αλλάξει η φιλοσοφία της πολιτικής

Μητσοτάκης στον Realfm 97,8 για τους ελεύθερους επαγγελματίες: Αν υπάρχουν σημειακές αδικίες, θα τις δούμε αλλά δεν θα αλλάξει η φιλοσοφία της πολιτικής
«Δεν θα αλλάξει η κεντρική φιλοσοφία της απόφασης για τους ελεύθερους επαγγελματίες» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.
Μητσοτάκης στον Realfm 97,8: Δεν υπάρχει περίπτωση επί ημερών μου η ΝΔ να επιστρέψει σε πολιτικές ιδεολογικής περιχαράκωσης
«Δεν θέλει κανείς το εισόδημά του να είναι αυτό του κατώτατου μισθού. Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της φοροδιαφυγής. Θα μπορέσουμε να στηρίξουμε την παιδεία, την υγεία, την ασφάλεια κλπ. Αν υπάρχουν σημειακές αδικίες, θα τις δούμε αλλά δεν θα αλλάξει η φιλοσοφία της πολιτικής» σημείωσε.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Απάντηση Τζένης Ταπραντζή: Γιατί η μισή αλήθεια οδηγεί στο πιο επικίνδυνο ψέμα!!

Κώστας Παππάς

Συνεχίζει τις περιοδείες ο Χρήστος Τσιρογιάννης

Κώστας Παππάς

Στη γειτονιά της Άνω Πόλης ο διάλογος με τους κατοίκους και την τοπική Κοινωνία

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..