• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Με επιτυχία συνεχίζονται οι δράσεις προληπτικής ιατρικής που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΓΕΙΑ

Με επιτυχία συνεχίζονται οι δράσεις προληπτικής ιατρικής που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων

Πάνω από 200 δημότες συμμετείχαν και ενημερώθηκαν.
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των δημοτών στην κοινωνική πρωτοβουλία που πραγματοποιεί εδώ και καιρό ο Δήμος Αρταίων και συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αρταίων σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Άρτας, αναφορικά με τις δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης των πολιτών.
Οι δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης έγιναν σε πρώτη φάση στην περιοχή των Κεραματών, της Γραμμενίτσας, του Κορφοβουνίου και των Κωστακιών. Έτσι με την πολύτιμη συμβολή του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας, οι δημότες ενημερώθηκαν πάνω σε ζητήματα πρόληψης, όπως είναι το ετήσιο τσεκ απ, οι γυναικολογικές εξετάσεις, τα καρδιολογικά τεστ, ο διαβήτης, κλπ.
Η επιτυχία των δράσεων, είναι ο καλύτερος προπομπός και για αυτό το λόγο συνεχίζονται το επόμενο διάστημα και σε άλλες δημοτικές ενότητες.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

ΠΓΝ Ιωαννίνων Χρήση διεγχειρητικής πλοήγησης (Navigation) στην ενδοσκοπική χειρουργική των παραρρινίων κόλπων.

Κώστας Παππάς

Χρ. Γκόκας: Ερώτηση στον Υπουργό για την κατάργηση 4 οργανικών θέσεων από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας

Κώστας Παππάς

Κακοκαιρία GAIA: Κατολισθήσεις στα Ιωάννινα – Κλειστοί δρόμοι στην Κέρκυρα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..