ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία η εκδήλωση του ΑΟΚ Τζουμέρκων

Ο Αθλητικός Όμιλος Κεντρικών Τζουμέρκων ΑΟΚ πραγματοποίησε μια εκδήλωση στην κόκκινη εκκλησία Παλαιοχώρι Βουργαρελίου Άρτας την Δευτέρα 9 Αυγούστου. Η εκδήλωση ήταν βραδιά με λαικοδημοτικη ορχήστρα σε έναν όμορφο χώρο, μια καταπληκτική βραδιά!

Ο πρόεδρος της ομάδας Παππάς Γεώργιος στον χαιρετισμό του ανέφερε:
” Σαν πρόεδρος του ΔΣ του ΑΟΚ Κεντρικών Τζουμέρκων θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που Παρ όλη την κατάσταση που βιώνουμε η προσέλευση του κόσμου με εξέπληξε. Τηρώντας βέβαια κατά γραμμα τους κανόνες  προστασίας.Ευχαριστώ τους φίλους χορηγούς που μας στήριξαν. Ευχαριστούμε το δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστο Χασιάακο και το δημοτικό συμβούλιο για τη βοήθεια με την παραχώρηση του χώρου.Ευχαριστούμε τον πολιτιστικό σύλλογο “Η Κόκκινη Εκκλησιά” και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Νίκο Καραβασίλη που μας παραχώρησε τον χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου Παλιοχωριου. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βουργαρελιου για τα τραπεζοκαθισματα ιδιαίτερα τον Νίκο Πλύυρη και την Ντίνα Μπαλατσούκα για την άμεση βοήθεια. Τον Κουτρουμάνη Βασίλειο για το δωρεάν ψωμί.Την Μαρία Σιμοπούλου που στάθηκε και βοήθησε με το παραπάνω,τον αντιδήμαρχο Νικόλαο Τζουμάκα για την άμεση ανταπόκριση σε ότι ζητήσαμε.Ευχαριστούμε επίσης το Σύλλογο Κτιστάδων για τα τραπεζοκαθισματα , την Κάθριν Τριάντος για τη βοήθεια της καθώς και την Ελεάνα Ντζίμα για όλη την προσπάθεια.Ευχαριστώ την ορχήστρα που διασκέδασε τον κόσμο και τον έκανε να “ξεφύγει”. Τον πρύτανη του μπουζουκιού Τάκη Πλακιά την υπέροχη φωνή της Ευριδίκης Σαμαρά τον εξαίρετο Γιώργο Καλαρρύτη. Τον Χρήστο Πανάαγο τον Βασίλη Γεραγόρη.Τον αδερφό και φίλο Ηλία Σιμόπουλο με το μπουζούκι του, τον φίλο μας Δημήτρη Τζουμερκιώτη που ήρθε μαζί μας αφιλοκερδώς και τον Κώστα Σκανδάλη επίσης. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τα πλούσια δώρα της λαχειοφόρου.
Κι ένα μήνυμα που θα περάσουμε μέσα απ την εκδήλωση αυτή.

Παρά τα δεινά και τις αντιξοότητες ο αθλητισμός καλά κρατεί στα Τζουμέρκα. Ο ΑΟΚ σας περιμείνει από Σεπτέμβρη στο γήπεδο να ζήσετε στιγμές ευχάριστης αγωνίας και να σας προσφέρει υπέροχο θέαμα.
Ευχόμαστε οι παίχτες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην καινούρια αγωνιστική με πολλές νίκες.
Με τιμή
Ο πρόεδρος Γεώργιος Παππάς

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τα παιδιά μαραζώνουν…

Κώστας Παππάς

Δημιουργία μικρού Αθλητικού Κέντρου εναλλακτικών δραστηριοτήτων στην Πρέβεζα

Κώστας Παππάς

Super League: «Πάγωσαν» στη Νίκαια – Ο Ρομέρο έχασε τις αισθήσεις του, τον επανέφεραν οι γιατροί

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..