• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Μελέτη Υγείας Ηπείρου – Δωρεάν και για ειδικά αντισώματα IgG έναντι του νέου κορωνοϊού
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μελέτη Υγείας Ηπείρου – Δωρεάν και για ειδικά αντισώματα IgG έναντι του νέου κορωνοϊού

Μελέτη Υγείας Ηπείρου – Ξανά διαθέσιμα ραντεβού από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 – Όσοι λαμβάνουν μέρος, εξετάζονται δωρεάν και για ειδικά αντισώματα IgG έναντι του νέου κορωνοϊού

Η Μελέτη Υγείας Ηπείρου είναι ξανά εδώ!
Μετά από μία περίοδο αναστολής των επισκέψεων των συμμετεχόντων στα γραφεία της Μελέτης, λόγω των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων που επέφερε η πανδημία, τα ραντεβού θα είναι ξανά διαθέσιμα από την προσεχή Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021.
Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας από το ιατρικό προσωπικό και με την απαιτούμενη χρονική διάρκεια ανάμεσα στα ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με ένα τηλεφώνημα ή με ένα κλικ να συμμετάσχουν με ασφάλειασε μια πρωτοποριακή επιδημιολογική μελέτη.
Κλείστε ραντεβού στην παρακάτω ιστοσελίδα: https://ehs.med.uoi.gr/booking/ ή καλέστε (πρωινές ώρες) στο τηλέφωνο: 26512 00462.
Το εξεταστικό κέντρο βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 24 (4ος όροφος) στα Ιωάννινα (Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέρχονται χωρίς συνοδό και με τη χρήση προστατευτικής μάσκας).
Στη Μελέτη Υγείας Ηπείρου συμμετέχουν άντρες και γυναίκες ηλικίας 25 έως 70 ετών,μόνιμοι κάτοικοι στην Περιφέρεια Ηπείρου.
Όσοι συμμετάσχουν, θα λάβουν μία δωρεάν και λεπτομερή αναφορά της κατάστασης της υγείας τους.

Ιδιαίτερα σημαντικό επίσης είναι, ότι στα πλαίσια της Μελέτης Υγείας Ηπείρου διεξάγεται επιμέρους μελέτη ανίχνευσης των ειδικών αντισωμάτων IgG έναντι του νέου κορωνοϊού.
Η μελέτη της ανοσολογικής απόκρισης των ανθρώπων με ανίχνευση αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού, δεν μπορεί να ανιχνεύσει ενεργό λοίμωξη, αλλά πιθανή παρελθούσα έκθεση στον κορωνοϊό. Τονίζεται επίσης, ότι δεν είναι ακόμη γνωστό αν η παρουσία αντισωμάτων (και σε ποιο βαθμό) είναι ενδεικτική ανοσίας και άρα προστασίας από μελλοντική λοίμωξη από κορωνοϊό.
Η Μελέτη Υγείας Ηπείρου αποτελεί συνεργασία του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ιατρικής Φροντίδας Ιωαννίνων και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ηπείρου μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος Ήπειρος 2014-2020.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δράση ενημέρωσης στα ΚΑΠΗ του Δήμου με θέμα «Διατροφή και όραση – Διαταραχές Ακοής»

Κώστας Παππάς

ΕΚΑ Άρτας – ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΜΑΗ, στο Εργατικό Κέντρο, στις 10:30πμ

Κώστας Παππάς

Τραγωδία στην Άρτα, 16χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ και βούτηξε στο κενό από τον 4ο όροφο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..