• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Μεγάλη νίκη για την ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας επί του Εργοτέλη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μεγάλη νίκη για την ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας επί του Εργοτέλη

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας – Εργοτέλης 1-0
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, η οποία επιβλήθηκε του Εργοτέλη με 1-0 (Τζιώρας 36΄) σε αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Οι φάσεις της αναμέτρησης:Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 3΄. Πρώτη σημαντική φάση στον αγώνα, εκτέλεση φάουλ του Κάκκο λίγο έξω από την περιοχή, έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Κατσιμήτρος. 7΄. Σουτ του Έφορντ από πλάγια θέση διώχνουν προσωρινά οι αμυντικοί, ο Γροντής στρώνει στον Κουατένγκ που κάνει το σουτ ψηλά άουτ. 12΄. Κόρνερ του Κάκκο από τα δεξιά και κεφαλιά του αφύλακτου Παντίδου από την μικρή περιοχή, πάνω στον τερματοφύλακα του Εργοτέλη. 29΄. Νέο κόρνερ από τον Κάκκο και σουτ του Χούσου στο δεύτερο δοκάρι, διώχνει στη γωνία του σε κόρνερ ο Κατσιμήτρος. 34΄. Μακρινό δυνατό σουτ του Παναγιώτου εκτός περιοχής, ελάχιστα άουτ. 35΄. Κόρνερ από τον Γροντή, κεφαλιά του Καπνίδη άουτ, χωρίς να απειλήσει. ΓΚΟΟΟΛ 1-0 στο 36΄. Παράλληλη σέντρα του Βουκμίροβιτς από τα δεξιά, ο Τζιώρας με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ για την ΑΕ Καραϊσκάκης!
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 51΄. Σέντρα του Κοιλιάρα από τα αριστερά και κεφαλιά του Καπνίδη αρκετά μέτρα άουτ. 65΄. Ο Κοιλιάρας γέμισε στην περιοχή, ο Γροντής έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου.
Γήπεδο: Δημοτικό Αγίων Αναργύρων Άρτας. Κίτρινες κάρτες: Κάκκο (44΄), Παναγιώτου (60΄), Χούσος (80΄) / Τσέλιος (32΄). Διαιτητής: Ζαμπαλάς Σπυρίδων (ΕΠΣ Ηπείρου). Α΄ Βοηθός: Πήττας Άγγελος (ΕΠΣ Ηλείας). Β΄ Βοηθός: Λιόντος Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Ηπείρου). 4ος Διαιτητής: Πανυτσίδης Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Κοζάνης).
ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Χαραλαμπίδης Απόστολος): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεζ, Παντίδος, Χούσος (86΄ Χρούσιελ), Ψιάνος, Βουκμίροβιτς (57΄ Μασούρας), Γυφτοκώστας (70΄ Άλεξιτς), Κάκκο, Τζιώρας.
Εργοτέλης (Παπαβασιλείου Νίκκι): Κατσιμήτρος, Κοιλιάρας, Προβυδάκης (46΄ Μπουρσέλης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρούς, Γροντής, Τσέλιος, Κουατένγκ (46΄ Ιατρούδης), Καπνίδης (64΄ Ροβίθης), Έφορντ.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινά άμεσα το έργο αντιμετώπισης ζημιών από Θεομηνίες στο Δήμο Αρταίων

Κώστας Παππάς

Με επιτυχία η 1η Έκθεση Γευσιγνωσίας στο πλαίσιο του έργου αλιΑμβρα

Κώστας Παππάς

Ξεκινά στις 10 Μαρτίου, το διήμερο Final -4 του 24ου Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ Γυναικών στους Κωστακιούς Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..