• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Μαρούσι: Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα με θύμα μια 23χρονη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρούσι: Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα με θύμα μια 23χρονη

Ερευνάται σοβαρά το ενδεχόμενο, με βάση μαρτυρίες των γονιών της 17χρονης, ότι η δράστις έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.
Πολλαπλές μαχαιριές σε όλο το σώμα δέχτηκε η 23χρονη κοπέλα που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/12) από τη 17χρονη φίλη της. Το έγκλημα σημειώθηκε στο σπίτι του θύματος, που βρίσκεται επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστις και το θύμα φαίνεται πως είχαν στενή σχέση μεταξύ τους.
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 17χρονη σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 23χρονη. Κατά πληροφορίες, υπήρξε λογομαχία ανάμεσα στις δύο νεαρές κοπέλες.
Αν και αρχικά υπήρχε η πληροφορία ότι η ίδια η 17χρονη κάλεσε την Άμεση Δράση και ανέφερε όλα όσα έγιναν, τελικώς προέκυψε ότι ο πατέρας του θύματος ήταν εκείνος που κάλεσε την Αστυνομία.
Με βάση μαρτυρίες των γονιών του 17χρονου θύματος, φαίνεται πως η δράστις έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και ότι βρισκόταν υπό θεραπευτική αγωγή.
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες προκειμένου να καταλήξουν στα ακριβή αίτια του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Νέες συλλήψεις στην Ήπειρο για την προστασία του κοινού από θορύβους μουσικής από καταστήματα διασκέδασης

Κώστας Παππάς

Άρτα: Η κατάσταση της υγείας του 14χρονου που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα

Κώστας Παππάς

Σκοτώθηκε ο Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..