• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κώστας Μπάρκας: Αναφορά στον Υπουργό Οικονομικών, για απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ των πληγέντων από τον σεισμό της 21ης Μαρτίου 2020 στην ευρύτερη περιοχή του Φαναρίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Αναφορά στον Υπουργό Οικονομικών, για απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ των πληγέντων από τον σεισμό της 21ης Μαρτίου 2020 στην ευρύτερη περιοχή του Φαναρίου

Αναφορά για την απαλλαγή από την καταβολή ΕΝΦΙΑ των πληγέντων από τον σεισμό της 21ης Μαρτίου 2020, που έπληξε με σφοδρότητα την ευρύτερη περιοχή του Φαναρίου, κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομικών ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας.
Ακολουθεί αναλυτικά το πλήρες κείμενο της κατατεθείσας Αναφοράς.

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων
ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον κ. Υπουργό Οικονομικών
Θέμα: «Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ των σεισμόπληκτων της 21ης Μαρτίου 2020 του Δήμου Πάργας»
Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μπάρκας Κωνσταντίνος καταθέτει προς τον Υπουργό Οικονομικών την με Αριθμό Πρωτοκόλλου 10764/08-10-2021 Επιστολή, που απέστειλε ο Δήμος Πάργας, με την οποία αιτείται την απαλλαγή από την καταβολή ΕΝΦΙΑ για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων που καταστράφηκαν, ή υπέστησαν σοβαρές βλάβες κατά τον σεισμό που έπληξε τον Δήμο και την ευρύτερη περιοχή στις 21 Μαρτίου 2020.
Επισυνάπτεται η Επιστολή του Δήμου Πάργας της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
Παρακαλούμε για την άμεση εξέταση της Επιστολής, για την απάντηση και τις σχετικές σας ενέργειες καθώς και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα 08.10.2021

Ο καταθέτων Βουλευτής
Μπάρκας Κωνσταντίνος

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνάντηση Δήμαρχου Ροζίνας Βαβέτση με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Μπαγινέτα

Κώστας Παππάς

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης, ευχάριστα τα νέα για τον πρώην βουλευτή

Κώστας Παππάς

Χρήστος Τσιρογιάννης σε Δημοτικό Συμβούλιο: «Ζητάμε να παραταθούν τα 8μηνα στην Κοινωφελή Εργασία».

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..