• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Κώστας Λάκης-Λίλη Σακκά: Η αγάπη μας για το θέατρο μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε
ΗΠΕΙΡΟΣ ΘΕΑΤΡΟ

Κώστας Λάκης-Λίλη Σακκά: Η αγάπη μας για το θέατρο μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε

Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας βγήκε νικητής στον θεατρικό διαγωνισμό του Δήμου Αθηναίων στην Τεχνόπολη με το έργο «ο Μπεχτσής/ο Νυχτοφύλακας».
Την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός συγγραφής και παράστασης θεατρικού έργου όπου το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου συμμετείχε στη δράση «Θέατρο στο Μουσείο» και παρουσίασε τις 3 παραστάσεις που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό συγγραφής και παράστασης θεατρικού έργου με θέμα «Ιστορίες Μετακίνησης». Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Culture Is Athens του Δήμου Αθηναίων από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Συνολικά συμμετείχαν 25 έργα, τα οποία χωρίστηκαν σε τρεις επιμέρους κατηγορίες. Το κοινό και την κριτική επιτροπή κέρδισε το θεατρικό «ο Μπεχτσής/ο Νυχτοφύλακας» του Κώστα Λάκη το οποίο παρουσιάστηκε από το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου στο Γκάζι σε σκηνοθεσία Λίλης Σακκά.
Το θεατρικό εργαστήρι Πρέβεζας ιδρύθηκε το 1998 και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά θεατρικά εργαστήρια. Η ψυχή του εργαστηρίου, Λίλη Σακκά με πολύ μεράκι και αγάπη επιμένει σε ένα θέατρο ανεξάρτητο που σκοπός του είναι να αφυπνίσει και να φέρει τους ανθρώπους κοντά.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Όμιλος για την UNESCO ΠΡΕΒΕΖΑΣ Αρχαιολογικός χώρος ΟΡΡΑΟΥ

Κώστας Παππάς

Εξετάσεις για ειδική άδεια οδήγησης οχημάτων επικίνδυνων εμπορευμάτων

Κώστας Παππάς

Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» και « Ο Γάμος» από την θεατρική ομάδα του Εργαστηρίου του Μ/Φ Συλλόγου «Ο Σκουφάς»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..