• Home
  • ΥΓΕΙΑ
  • Κρούσματα σήμερα: 21.412 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – 77 θάνατοι και 489 διασωληνωμένοι
ΥΓΕΙΑ

Κρούσματα σήμερα: 21.412 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – 77 θάνατοι και 489 διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα νέα κρούσματα κορονοϊού για σήμερα Τρίτη 15 Φεβρουαρίου
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 21.412, εκ των οποίων 32 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.216.411 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 49.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 395 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.338 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Ημερήσια εξέλιξη της πανδημίας: Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 77, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 24.917 θάνατοι. Το 95.0% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ambucare Epirus: Η Νέα Δύναμη στις Υπηρεσίες Ιδιωτικού Ασθενοφόρου

Κώστας Παππάς

Εγκαινιάστηκε το νέο PET-CT στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Κώστας Παππάς

Κορονοϊός: Στην Πάτρα το ένατο κρούσμα στην Ελλάδα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..