• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Κρούσματα σήμερα: 19.623 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – 67 θάνατοι σε 24 ώρες, 455 οι διασωληνωμένοι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρούσματα σήμερα: 19.623 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – 67 θάνατοι σε 24 ώρες, 455 οι διασωληνωμένοι

 

Κρούσματα σήμερα: Τα επιδημιολογικά δεδομένα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου.
Ο κορονοϊός, επιμένει και οι επιστήμονες παρουσιάζονται επιφυλακτικοί για την αποκλιμάκωση που προσδοκούν όλοι ότι σύντομα θα κάνει την εμφάνισή της, παρά το γεγονός ότι τα κρούσματα δείχνουν τάσεις σταθεροποίησης το τελευταίο διάστημα.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκαν 19.623 νέα κρούσματα, ενώ δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν 67 νέοι θάνατοι σε ένα 24ωρο. Παράλληλα, στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 455 συμπολίτες μας
Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορονοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου (ώρα 15:00).
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 19.623, εκ των οποίων 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.336.615 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 49.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 307 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.166 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Καβάλα: Το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 52χρονου—Ακαριαίος ο θάνατός του

Κώστας Παππάς

Πάτρα: Γυναίκα εισήχθη με γρίπη στο νοσοκομείο και πέθανε

Κώστας Παππάς

Σύλληψη στην Άρτα για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..