ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: 286 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει ο αριθμός των νέων μολύνσεων από κορονοϊό, καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής 286 κρούσματα. Τρεις νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο.
Ιδιαίτερα υψηλό αριθμό νέων μολύνσεων από κορονοϊό επιβεβαίωσαν και πάλι οι υγειονομικές αρχές, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 286, εκ των οποίων 31 συνδέονται με γνωστές συρροές και 37 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 16913 (ημερήσια μεταβολή +1.7%), εκ των οποίων 55.7% άνδρες.
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 3, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 369 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 78 έτη.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 63 (76.2% άνδρες).

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μαγνησία: Στο χειρουργείο οδηγός μηχανής από επίθεση 15 αγριογούρουνων – Οι στιγμές του απόλυτου τρόμου!

Κώστας Παππάς

Και στην Ήπειρο το κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων

Κώστας Παππάς

Χαιρετισμός της Ο. Γεροβασίλη στο Συνέδριο της Ν.Δ.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..