• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Κορονοϊός: Τρεις νεκροί σε μια μέρα στην Ελλάδα – Στους 25 συνολικά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Τρεις νεκροί σε μια μέρα στην Ελλάδα – Στους 25 συνολικά

Δύο ακόμη άνδρες ένας 60χρονος και ένας 70χρονος κατέληξαν τις τελευταιίες ώρες από κορονοϊό στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Ευαγγελισμός. Νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή του και ένας 46χρονος στρατιωτικός στην Ξάνθη.
Μακραίνει η λίστα των θανάτων από κορονοϊό στη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα ένας άντρας 70 ετών στον Ευαγγελισμό και ένα 60χρονος στο ΑΧΕΠΑ, έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό.
Ο τελευταίος μάλιστα ήταν γιος ενός ηλικιωμένου από τη Δαμασκηνιά ο οποίος πέθανε από τον ιό πριν από μια εβδομάδα. Επισημαίνεται ότι σήμερα συνολικά έχουν χάσει τη ζωή τους 3 άνθρωποι από τον κορονοϊό, καθώς το πρωί κατέληξε 46χρονος στρατιωτικός που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
Σχετικά με τον 70χρονο στον Ευαγγελισμό, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο καρδιαγγειακό πρόβλημα και ήταν διασωληνωμένος.
Πιο δραματική θεωρείται η περίπτωση του 60χρονου που πέθανε στο ΑΧΕΠΑ, ο οποίος ήταν ήδη διασωληνωμένος. Ο πατέρας του είχε καταλήξει από τον ιό την προηγούμενη Παρασκευή. Τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα και η σύζυγός τους, λέγεται ότι βρέθηκαν θετικοί στον ιό.
Ο ηλικιωμένος πατέρα υπενθυμίζεται ότι νοσηλεύονταν στο Μαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης και σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από σοβαρά υποκειμένα νοσήματα. Ήταν δε το πρώτο θύμα του κορονοϊού στο νοσοκομείο Κοζάνης.
Υπενθυμίζεται ότι η Δαμασκηνιά είναι ένα από τα δύο χωριά του Δήμου Βοΐου Κοζάνης ( Δαμασκηνιά και Δραγασιά) όπου έχει επιβληθεί καραντίνα λόγω κορονοϊού.
Οι αρχές οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση, καθώς πρόκειται για δύο χωριά που έχουν εμφανίσει πολλούς νοσούντες από τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ζωντανά από το Ιστορικό Γεφύρι της Άρτας η κατάδυση του Τίμιου Σταυρού στον Άραχθο

Κώστας Παππάς

Σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τους Διευρωπαϊκούς άξονες της Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Πρόβλεψη για ισχυρές καταιγίδες με κεραυνούς την Πέμπτη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..