• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Κορονοϊός: Ο χάρτης των 390 νέων κρουσμάτων – Πού εντοπίζονται
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο χάρτης των 390 νέων κρουσμάτων – Πού εντοπίζονται

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, 390 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 140099 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 104 ετών), ενώ η διάμεση ηλικία των θανάτων είναι 79 έτη (εύρος 24 έως 103 ετών).

Δείτε στον παρακάτω πίνακα πώς κατανέμονται τα 390 νέα κρούσματα

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 36, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 4957 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 421 (67.0% άνδρες).

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ειδικού Συνεργάτη Δημοσιογράφου.

Κώστας Παππάς

Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των 9 ιδιόκτητων παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Από την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, η διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..