• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Κορονοϊός: Μάσκα και σε εξωτερικούς χώρους αν αυξηθούν τα κρούσματα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Μάσκα και σε εξωτερικούς χώρους αν αυξηθούν τα κρούσματα

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατών Ματίνα Παγωνη προειδοποιεί για χρήση μάσκας ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους, αν αυξηθούν τα κρούσματα κορονοϊού.
Ανοιχτό το ενδεχόμενο για υποχρεωτική χρήση μάσκας ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους, προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, άφησε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η κ. Παγώνη, ειπε πως “η μάσκα θα γίνει υποχρεωτική σε εξωτερικούς χώρους εάν αυξηθούν περαιτέρω τα κρούσματα, οι διασωληνώσεις και οι νοσηλείες στα νοσοκομεία”.
Κατα την ίδια, μεγαλύτερη ανησυχία προκαλούν οι ασυμπτωματικοί ασθενείς, καθώς όπως είπε, ένας ασθενής χωρίς συμπτώματα μπορεί να μεταδώσει τον ιό σε 80-100 άτομα.
Η κα Παγώνη έκανε λόγο για χαλάρωση των μέτρων που έφερε την αύξηση των κρουσμάτων καθώς όπως είπε τα 52 κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Τρίτη, “είναι αποτέλεσμα του τι έγινε πριν 15 μέρες”.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ύποπτα κρούσματα κορονοϊού σε μεγάλα σούπερ μάρκετ – Ανήσυχοι οι εργαζόμενοι

Κώστας Παππάς

Άρτα: Συνελήφθη οδηγός στην Ιόνια Οδό – Οδηγούσε μεθυσμένος ενώ του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα για τον ίδιο λόγο

Κώστας Παππάς

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πατέρας παρέσυρε με το αγροτικό την κόρη του στην αυλή του σπιτιού τους

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..