ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ

Κοπή πίτας για την ομάδα του « ΣΚΟΥΦΑ»

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα διοίκηση, παίχτες και ο προπονητής της ομάδας του «ΣΚΟΥΦΑ», παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εχθές Τρίτη 13/02, στο καφέ – μεζεδοπωλείο «Το Στέκι Της Λεύκας» στο Κομπότι για την κοπή της βασιλόπιτας.
Ο πρόεδρος της ομάδας, «Ελευθέριος Βαρέλης» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μαζί με τον προπονητή «Ηλία Μαγκάκη» και με ένα σύντομο χαιρετισμό ευχήθηκαν από κοινού: ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στα μέλη της διοίκησης, για να πετύχουν όλοι μαζί τόσο τους αγωνιστικούς, όσο και τους προσωπικούς στόχους τους.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο «Βασίλης Θεοχάρης» ο οποίος κέρδισε το φλουρί της πίτας, που συνοδευόταν από ένα χρηματικό ποσό.
Η διοίκηση του «ΣΚΟΥΦΑ» ευχαριστεί το αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο «ΝΑΚΗΣ» για την προσφορά της βασιλόπιτας, καθώς και τον «Ηλία Νιάκο» για τη φιλοξενία τους στο κατάστημα «Το Στέκι Της Λεύκας».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πυρκαγιά στα Τζουμέρκα: Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα για την κατάσβεση

Κώστας Παππάς

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού

Κώστας Παππάς

«Ως εδώ!» και από την Άρτα – Η συγκέντρωση και η πορεία από το Εργατικό Κέντρο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..