• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Κλήρωση Κυπέλλου Ελλάδας: Ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στα προημιτελικά – Βατός δρόμος για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Άρη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κλήρωση Κυπέλλου Ελλάδας: Ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στα προημιτελικά – Βατός δρόμος για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Άρη

Ντέρμπι Δικεφάλων έβγαλε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην προημιτελική φάση του θεσμού. Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος ευνοημένος διότι θα αναμετρηθεί με την έκπληξη του θεσμού, Αναγέννηση Καρδίτσας, που αγωνίζεται στη Super League 2. Επίσης, ο Ολυμπιακός έπεσε στα… μαλακά καθώς θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, ενώ ο Άρης θα παίξει με τη Λαμία.
Ωστόσο στην ημιτελική φάση θα προκύψει ακόμη ένας πρόωρος τελικός καθώς ο νικητής του ζευγαριού ΠΑΟΚ – ΑΕΚ θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Παναιτωλικός – Ολυμπιακός. Αντιθέτως, ο δρόμος του Τριφυλλιού μοιάζει πιο βαρός καθώς απέναντί του θα βρει τον νικητή του ζευγαρίου Άρη – Λαμίας.
Οι αναμετρήσεις των προημιτελικών είναι διπλές και θα διεξαχθούν στις 18-19 και 25-27 Ιανουαρίου. Οι ημιτελικοί είναι επίσης διπλοί και θα πραγματοποιηθούν στις 8-10 Φεβρουαρίου και 1-3 Μαρτίου. Σε αυτές τις δύο φάσεις ισχύει κανονικά ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ (σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη και τις διοργανώσεις της UEFA). Ο τελικός, είναι προγραμματισμένος στις 21 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ.

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης
Άρης – Λαμία
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ημιτελικοί
Νικητής Παναθηναϊκού/Αναγ. Καρδίτσας – Νικητής Άρη/Λαμία
Νικητής ΠΑΟΚ/ΑΕΚ – Νικητής Παναιτωλικού/Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο εισιτήριο διαρκείας της «Αγιά Σοφιάς» στον ηλικιωμένο που «έφαγε» το πρόστιμο

Κώστας Παππάς

Πένθος στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο – Πέθανε ο Σταύρος Σαράφης

Κώστας Παππάς

8οs Ημιμαραθώνιος Άρτας – Η πόλη μας συναντά το πάθος της κίνησης και της υγιεινής ζωής

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..