ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κηδεία Καραϊβάζ: Ανείπωτη θλίψη στη Δράμα

Στο εξωκλήσι της Ζωοδοόχου Πηγής Καλλίφυτου στη Δράμα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, η οικογένεια του οποίου αποφάσισε να τον κηδέψει στον τόπο καταγωγής του.
Σε κλίμα οδύνης και μεταξύ λίγων συγγενών έγινε η κηδεία του αστυνομικού ρεπόρτερ, με τραγικές φιγούρες τη σύζυγο, το γιο, τη μάνα και την αδερφή του.
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής γείτονες και απλός κόσμος κατέφθαναν στο πατρικό σπίτι του Γιώργου στη Δράμα για να συλλυπηθούν τόσο την ηλικιωμένη μητέρα του όσο τη σύζυγο και το γιο του.
Η κηδεία προγραμματίστηκε για σήμερα το μεσημέρι μιας και έπρεπε να έρθει από τη Γερμανία η αδερφή του η οποία με τη σειρά της δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί και δεν θα ξαναμιλήσει με τον αδερφό της.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εξιχνιάστηκε κλοπή από κατάστημα στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Άρτα – Πρέβεζα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..