ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καταλήψεις: Αναπλήρωση των χαμένων ωρών Σάββατα και αργίες

Τι ανακοίνωσε η υπουργός Νίκη Κεραμέως
Όλες οι χαμένες ώρες από τις καταλήψεις θα αναπληρωθούν σύμφωνα με ανακοίνωση της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως.

Όπως σημειώνει η υπουργός οι χαμένες ώρες θα καλυφθούν μέσω διδασκαλίας τις μέρες των σχολικών εορτών, των αργιών, των Σαββάτων και των σχολικών περιπάτων.

«Από αύριο, στις σχολικές μονάδες που τελούν υπό κατάληψη ξεκινά υποχρεωτική για όλους σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου, καταρτίζεται από σήμερα το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης», αναφέρει η ανακοίνωση.
Κεραμέως για καταλήψεις: Ο διάλογος γίνεται με ανοιχτά σχολεία
Η κυρία Κεραμέως καταλήγει ότι ο διάλογος γίνεται με ανοιχτά σχολεία και πως κανείς δεν μπορεί να εμποδίζει την πρόσβαση στην εκπαίδευση.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Στην Ήπειρο τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται στα 488 – Πόσα είναι στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Συνελήφθη 35χρονος για την ένοπλη ληστεία στην τράπεζα – Βρέθηκε μέρος των χρημάτων

Κώστας Παππάς

Η Myrtaly Congress ενισχύει το Κέντρο Υγείας Πραμάντων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..