• Home
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Καταβλήθηκε η ενίσχυση σε 2.000 επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον covid-19
ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καταβλήθηκε η ενίσχυση σε 2.000 επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον covid-19

 

Περισσότερες από 2.000 επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πανδημία του covid-19 έχουν λάβει ήδη την επιχορήγηση που τους αναλογούσε, ανακοίνωσε σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Το συνολικό ποσό που έχει εκταμιευτεί υπερβαίνει τα 23 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι σήμερα έχουν υποβάλλει αίτημα πληρωμής 3600 επιχειρήσεις και απομένουν περίπου 300.
Η εξέταση των δικαιολογητικών προχωρά με γρήγορους ρυθμούς από την αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας Ηπείρου, όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης, καθώς από τα 3.600 αιτήματα πληρωμής, τα 2000 έχουν διεκπεραιωθεί πλήρως και άλλα 1.200 έχουν εξεταστεί σε 2ο βαθμό και έχουν προωθηθεί για τελικό έλεγχο.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

« Σε θέλουμε ΔΙΠΛΑ μας, σε θέλουμε στη ΖΩΗ» το νέο σποτ της Τροχαίας Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις για την «Βυζαντινή Άρτα» σε Ιερούς Ναούς και Μνημεία της περιοχής

Κώστας Παππάς

Συνάντηση Γεωργάκου – Πλακιωτάκη για το αλιευτικό καταφύγιο Πρέβεζας, τις μελέτες για το εμπορικό λιμάνι

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..