• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • «Κατάργηση Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Ιωαννίνων».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κατάργηση Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Ιωαννίνων».

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Γεροβασίλη Όλγα και Τζούφη Μερόπη καταθέτουν προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων την από 20.04.2021 και με αριθμ. πρωτ. 612 Επιστολή της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς Ιωαννίνων με την οποία εκφράζεται η κραυγή αγωνίας απέναντι στο κυβερνητικό σχέδιο κατάργησης της Σχολής. Όταν ζητούμενο είναι η αναβάθμιση της ανώτατης εκπαίδευσης, η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας εξυφαίνουν σχέδιο κατάργησης τριών Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, μεταξύ αυτών και της Α.Ε.Α. Βελλάς Ιωαννίνων. Με την επιστολή γίνεται αναφορά στην μακρά παράδοση της Σχολής, στο έργο της κατά τη διάρκεια λειτουργίας της αλλά και στη ζωντανή παρουσία της όχι μόνο στην Ήπειρο αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και φυσικά στο απρόσφορο της κατάργησής της.
Επισυνάπτεται η Επιστολή της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Ιωαννίνων.
Παρακαλούμε για την άμεση εξέταση της Επιστολής, για την απάντηση και τις σχετικές σας ενέργειες καθώς και να μας ενημερώσετε σχετικά.
Αθήνα 22.04.2021
Οι καταθέτουσες Βουλευτές
Γεροβασίλη Όλγα
Τζούφη Μερόπη

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνάντηση Χρ. Τσιρογιάννη με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου

Κώστας Παππάς

Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Άρτας σε δηλώσεις του Δημάρχου Ν. Σκουφά

Κώστας Παππάς

Εκλογές στις 21 Μαΐου Ζούμε Μαζί! Αγωνιζόμαστε Μαζί! Αλλάζουμε την Άρτα Μαζί!

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..