ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ

Ξαναχαλάει ο καιρός και η ΕΜΥ εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (12.7.2019) έκτακτο δελτίο επιδείνωσης. Διαβάστε ποιές περιοχές θα βρεθούν στο στόχαστρο της κακοκαιρίας και πότε.
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα από τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου έως και το μεσημέρι της Κυριακής με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν αρχικά θα είναι το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και πιθανόν η δυτική Στερεά, ενώ από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική και ανατολική Μακεδονία), τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, οι βόρειες Σποράδες καθώς και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κορονοϊός: 2199 νέα κρούσματα σήμερα 01/12 στην Ελλάδα

Κώστας Παππάς

Οδηγίες προς τους δημότες για τη σωστή ανακύκλωση.

Κώστας Παππάς

Χιόνια στην Ήπειρο – Έκτακτο Δελτίο Ε.Μ.Υ. για εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..