• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Κέρκυρα: Ομολόγησε την δολοφονία του 68χρονου η σύζυγός του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Ομολόγησε την δολοφονία του 68χρονου η σύζυγός του

Την δολοφονία του 68χρονου συζύγου της, που εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής (28/09) στο σπίτι του, στην Κέρκυρα, ομολόγησε η 49χρονη.
H 49χρονη κατάφερε με μόνο μία μαχαιριά στην κεντρική αρτηρία να σκοτώσει τον άνδρα της.
Ο 68χρονος βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα, σε ύπτια θέση και γυμνός με τραύμα στον ώμο, στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, ενώ μέσα σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκαν μέσα σε μία σακούλα τα ρούχα της 11χρονης κόρης του γεμάτα με αίματα, όπως και ένα μαχαίρι.
Ήταν περίπου 03:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/09), όταν η 11χρονη κόρη του θύματος, τηλεφώνησε στο 112, και ανέφερε σε κατάσταση σοκ, πως ο πατέρας της επέστρεψε πριν από λίγο στο σπίτι, ενώ νωρίτερα βρισκόταν στην δουλειά, και είναι σοβαρά τραυματισμένος, πιθανόν μαχαιρωμένος, και έχει χάσει τις αισθήσεις του.
Στο σπίτι της οικογένειας έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., όπου βρήκαν τον 68χρονο πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας σε ύπτια θέση, γυμνό με τραύμα κάτω από την αριστερή κλείδα, ενώ από το σταθμό ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πληροφορίες αναφέρουν πως στον χώρο του σπιτιού, βρισκόταν και η 49χρονη σύζυγός του.
Σοκ προκαλεί το γεγονός, ότι περιβάλλοντα χώρο της οικίας και πιο συγκεκριμένα σε κάδο απορριμμάτων εντός σακούλας τα ρούχα της 11χρονης κόρης του θύματος, γεμάτα με αίματα καθώς και ένα μαχαίρι.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας: «Δεν προκύπτει γονιδιακό πρόβλημα, ολοκληρώθηκε ο έλεγχος»

Κώστας Παππάς

Αποτελέσματα εκλογών και αρχαιρεσίες Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας

Κώστας Παππάς

Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες – Πώς θα μάθετε τα αποτελέσματα

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..