• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Κέρκυρα: Μεγάλη φωτιά σε κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Μεγάλη φωτιά σε κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι

Φωτιά μαίνεται σε κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica στο λιμάνι της Κέρκυρας. Δυνάμεις του λιμενικού, της πυροσβεστικής και της αστυνομίας έχουν σπεύσει στο σημείο.
Περίπου στις 15:30 σήμανε συναγερμός καθώς φλόγες έβγαιναν από το κρουαζιερόπλοιο, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, του λιμενικού και της αστυνομίας.
Η φωτιά ξέσπασε, γύρω στις 15:30 το απόγευμα, στο κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica, το οποίο βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας από τις 30 Ιανουαρίου, λόγω χειμερινής παραμονής του σε λιμάνι.
Στο κρουαζιερόπλοιο επέβαιναν μέλη του πληρώματος και βρίσκεται χωρίς επιβατικό κοινό καθώς δεν εκτελούσε δρομολόγια. Το πλοίο βρισκόταν στο λιμάνι για επισκευές.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Πληροφορίες από corfunews, thespro.gr, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τα πιο πρωτότυπα δώρα για την γιορτή της μητέρας!

Κώστας Παππάς

Άρτα: Παρίστανε υπάλληλο της Δ.Ε.Η.και έκλεψε 3.500€

Κώστας Παππάς

Μένιος Φουρθιώτης: Συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..