• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Κέρκυρα: Ασθενής νοσοκομείου σκότωσε γυναίκα ασθενή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Ασθενής νοσοκομείου σκότωσε γυναίκα ασθενή

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (31/08) στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας 45χρονος σκότωσε χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο 63χρονη νοσηλευόμενη, η οποία κοιμόταν.
Όπως μεταδίδει το corfutvnews.gr, ο άνδρας που νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας είναι χρόνιος ασθενής και σκότωσε την άτυχη 63χρονη, η οποία ήταν προσφάτως νοσηλευόμενη.
Γιατροί και νοσηλευτές της Ψυχιατρικής Κλινικής, καταθέτουν στους αστυνομικούς, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το Εγκληματολογικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.
Σύμφωνα με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Εγγλεζοπούλου, πρόκειται για ένα «τραγικό περιστατικό» ενώ διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) και ενημερώθηκε ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Θρίλερ με τον θάνατο της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ξεσπάει ο πατέρας- Ηλεκτροπληξία λέει ο σύντροφος

Κώστας Παππάς

Αντιεμβολιαστές: Δηλώνει «αυτόχθονας Έλληνας ιθαγενής» και ζητά από αστυνομικό… 5 εκατ. ευρώ

Κώστας Παππάς

Συνελήφθη ο άνδρας που κακοποίησε γάτα στην Αιδηψό

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..