• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ιόνια Οδός: Πάρκαρε το φορτηγό και κακοποίησε τη σύζυγό του
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιόνια Οδός: Πάρκαρε το φορτηγό και κακοποίησε τη σύζυγό του

Τον κατήγγειλε μέσω 112 και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν

Περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας για ένα ζευγάρι πολωνικής καταγωγής σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό. Συγκεκριμένα φέρεται η γυναίκα να υφίσταται σωματική βία από τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους με φορτηγό όχημα. Η αναφορά της μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης “112” οδήγησε σε άμεση αντίδραση από την αστυνομία.
Οι αστυνομικές δυνάμεις του Γ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα, εντοπίζοντας γρήγορα το φορτηγό όχημα στον κόμβο του Τερόβου επί της Ιονίας Οδού. Εκεί εντοπίστηκαν και οι δύο εμπλεκόμενοι, με τη γυναίκα να φέρει εμφανή τραύματα στο πρόσωπο της.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια, ενώ ο σύζυγός της συνελήφθη από τις αρχές. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενημερώθηκε για το περιστατικό, ενώ η προανάκριση διενεργήθηκε από το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνάντηση της ομάδας «για την ΠΡΕΒΕΖΑ» με τον Μητροπολίτη Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Κινητοποίηση στα Λιμεναρχεία Πρέβεζας και Αμφιλοχίας για αγνοούμενο ιδιοκτήτη σκάφους Ι/Φ ”SOCORRI”

Κώστας Παππάς

Μουσικό Σχολείο Άρτας – Συμμετοχή στην τελετή βράβευσης του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ψηφιακής Δημιουργίας του Ι.Ο.ΑΣ. “Πάνος Μυλωνάς”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..