• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ιωάννινα: Στη ΜΕΘ 27χρονος αστυνομικός που διαγνώσθηκε με εγκεφαλίτιδα
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννινα: Στη ΜΕΘ 27χρονος αστυνομικός που διαγνώσθηκε με εγκεφαλίτιδα

Σε κωματώδη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται 27χρονος αστυνομικός από τον Καρδαμά Ηλείας, που διαγνώσθηκε με σοβαρή εγκεφαλίτιδα.
Την περασμένη Κυριακή ο 27χρονος μετέβη στα Επείγοντα του Νοσοκομείου του Πύργου, καθώς δεν αισθανόταν καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πατρίς, εκεί τον εξέτασε γιατρός, στην οποία ανέφερε ότι ένιωθε μουδιάσματα στα χέρια του και στα πόδια του.
Του έγιναν κάποιες εξετάσεις, αλλά τελικά δεν επελέγη η παραμονή του στο Νοσοκομείο για παρακολούθηση, αλλά του υπεδείχθη να επιστρέψει στην οικία του να ξεκουραστεί.
Ωστόσο, μετά την επιστροφή του στην οικία του η κατάσταση επιδεινώθηκε. Η μητέρα του επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον οικογενειακό τους γιατρό, ο οποίος αφού μίλησε και με τον νεαρό την ενημέρωσε ότι πρόκειται περί σοβαρής εγκεφαλίτιδας και έπρεπε να μεταβεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».
Οι γιατροί του «Αγίου Ανδρέα» έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή και όπως φάνηκε η απόφασή τους να τον διασωληνώσουν άμεσα αποδείχθηκε καθοριστική.
Τελικά, ο 27χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Λεωφόρος Κηφισίας: Φρικτό τροχαίο με έναν νεκρό

Κώστας Παππάς

Υποβολή δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις για την χορήγηση βεβαίωσης ασκήσεως επαγγέλματος Φαρμακοποιού

Κώστας Παππάς

Δολοφονία Σκαφτούρου: Βρέθηκαν 10 σφαίρες στο σώμα του – «Μίλησε» η ιατροδικαστική έκθεση

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..