• Home
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Θρίλερ με τον 35χρονο δολοφόνο στην Κύπρο – Φόβοι για περισσότερα θύματα
ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με τον 35χρονο δολοφόνο στην Κύπρο – Φόβοι για περισσότερα θύματα

Με αποτροπιασμό παρακολουθεί η κυπριακή κοινή γνώμη το θρίλερ που εξελίσσεται από τις 14 Απριλίου στο παλιό μεταλλείο της Κοκκινόγειας, στο Μιτσερό Κύπρου.
Ένας 35χρονος Ελληνοκύπριος υπολοχαγός με το ψευδώνυμο «Ορέστης» έχει ήδη ομολογήσει τους φόνους δύο γυναικών – που οι σοροί τους βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη μέσα σε φρεάτιο– και ενός 6χρονου κοριτσιού, κόρη του πρώτου θύματος που η σορός της εντοπίστηκε τυχαία από τουρίστες την περασμένη Κυριακή.
Ο 35χρονος αρχικά συνελήφθη και ομολόγησε τον φόνο της 38χρονης Mary Rose, η οποία αγνοούνταν τα τελευταία 2 χρόνια.
Στη συνέχεια ομολόγησε την δολοφονία μία 28χρονης γυναίκας από της Φιλιππίνες, η οποία είχε επίσης δηλωθεί αγνοούμενη από τον Ιούλιο του 2018. Η σορός της Αριάν Παλάνας Λοζάνο εντοπίστηκε μέσα στο ίδιο φρεάτιο, ενώ οι δύτες έψαχναν για το 6χρονο κορίτσι.
Ο «Ορέστης» φέρεται να παραδέχθηκε σε κατάθεση του ότι γνώρισε την δεύτερη γυναίκα μέσω συγκεκριμένου διαδικτυακού μέσου γνωριμιών και ενώ έκαναν σεξ, την έπνιξε. Μετά την έδεσε και την μετέφερε στο μεταλλείο Κοκκινόγειας και την πέταξε στο φρεάτιο.
Όσον αφορά το 6χρονο θύμα του 35χρονου, την μικρή Sierra, ο ίδιος ομολόγησε ότι πέταξε τη σορό της στην λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο Κύπρου, όπου όμως ακόμα δεν έχει εντοπιστεί. Οι αστυνομικές έρευνες γίνονται και με την συμμετοχή ομάδας δυτών του Λιμενικού.
Ωστόσο, το έργο του εντοπισμού είναι εξαιρετικά δύσκολο: ο πυθμένας της λίμνης περιέχει μπάζα και κορμούς δέντρων, που δημιουργούν έναν «λαβύρινθο» ενώ το σημείο από το οποίο απέκτησε πρόσβαση πριν από μήνες ο ύποπτος, μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις που ανέβασαν την στάθμη του νερού στην λίμνη, βρίσκεται κάτω από το νερό.

Φόβοι για περισσότερα θύματα
Την ίδια ώρα, οι έρευνες στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου συνεχίζονται με εξειδικευμένες κάμερες για μεγάλα βάθη, ιδιωτικής εταιρίας.
Οι κάμερες φαίνεται να έχουν εντοπίσει δύο ακόμα «όγκους» στο υπέδαφος ενώ ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, είπε ότι δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρίσκονται και άλλες σοροί εντός του φρεατίου.
Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχές εξετάζουν λογαριασμούς ακόμα τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών που δηλώθηκαν ως αγνοούμενες και φέρεται να λάμβαναν μέρος στην διαδικτυακή ιστοσελίδα στην οποία συμμετείχε και ο «Ορέστης».
Σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν να εξακριβώσουν εάν υπάρχει κάποια σύνδεση με το προφίλ του «Ορέστη» με τις κοπέλες που έχουν εξαφανιστεί.

Πηγές: ΚΥΠΕ, Καθημερινή Κύπρου

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μακελειό στη Γερμανία: Έννεα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δύο επιθέσεις σε μπαρ

Κώστας Παππάς

Εντολή για άμεσο σφράγισμα της μυστηριώδους «Πύλης της Κολάσεως»

Κώστας Παππάς

Ντιέγκο Μαραντόνα: Έχει ήδη ξεκινήσει η συζήτηση για την περιουσία του

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..