• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ.: Πατέρας μικρού παιδιού ο 35χρονος – Στη ΜΕΘ 25χρονος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ.: Πατέρας μικρού παιδιού ο 35χρονος – Στη ΜΕΘ 25χρονος

«Έτρεχαν για να βοηθήσουν κόσμο» οι δύο αστυνομικοί στη λεωφόρο Ποσειδώνος – Ο 35χρονος εξέπνευσε και ο συνάδελφός του δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή
Πατέρας ενός μικρού παιδιού είναι ο 35χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Στο ίδιο συμβάν στη λεωφόρο Ποσειδώνος τραυματίστηκε σοβαρά και ο δεύτερος επιβάτης της μηχανής της ΔΙ.ΑΣ., ηλικίας 25 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Ασκληπιείο της Βούλας. Στο νοσοκομείο έχει μεταβεί ψυχολόγος της Αστυνομίας για να στηρίξει τους σοκαρισμένους συναδέλφους του αδικοχαμένου 35χρονου αλλά και τη σύζυγό του που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Οι δύο αστυνομικοί είχαν πάρει σήμα από το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. για φωτιά σε οικόπεδο στον Άγιο Κοσμά και έτρεχαν με τις μηχανές για να βοηθήσουν κόσμο. Υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο. Μαζί τους βρίσκονταν ακόμα δύο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που επέβαιναν σε άλλη μοτοσικλέτα και πήγαιναν μαζί στη φωτιά.
Η μοτοσικλέτα του 35χρονου και του 25χρονου ανετράπη και σύρθηκε για πολλά μέτρα. Αρχικά προσέκρουσε σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια και σε δεύτερο. Την έρευνα έχει αναλάβει η Τροχαία για να εξεταστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

πηγή:ethnos.gr

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μήνυμα προς τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις έτους 2021

Κώστας Παππάς

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρός 21χρονος σε τροχαίο στην παραλίμνια οδό

Κώστας Παππάς

Κομοτηνή: 22χρονη φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ βρέθηκε νεκρή στην Πανεπιστημιούπολη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..