ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη στο Δήμο Αρταίων. «Αντίο» στον Βαλάντη Χαλάστρα

 

Mε βαθιά οδύνη, ο Δήμος Αρταίων αποχαιρέτα τον προσφιλή και αγαπητό υπάλληλό του, Βαλάντη Χαλάστρα που ο ξαφνικός και αδόκητος χαμός του συντάραξε όλους τους συναδέλφους του. Ο καλός φίλος και συνεργάτης έφυγε από τη ζωή χθες το απόγευμα.
Ο Βαλάντης Χαλάστρας υπήρξε για χρόνια αφοσιωμένος υπάλληλος του Δήμου, προ-σφέροντας τις υπηρεσίες του στην τοπική κοινωνία.
Η μεγάλη οικογένεια του Δήμου Αρταίων θρηνεί για την απώλεια ενός ανθρώπου που ήταν γνωστός για την καλοσύνη του, την προσφορά του και την εργατικότητά του.
Η συμβολή του Βαλάντη ήταν πολύτιμη και η απουσία του θα είναι αισθητή σε όλους.

Η σκέψη όλων και η προσευχή είναι με την οικογένειά του και τους αγαπημένους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ας κρατήσουμε όλοι στη μνήμη την παρουσία του και την προ-σφορά του.
Είθε η ψυχή του να αναπαυθεί εν Ειρήνη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η Βυζαντινή Άρτα κέρδισε τις εντυπώσεις Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Αυτοκτονία στο Μακροχώρι: Δεν μιλούσε για το δυστύχημα στα Τέμπη, λέει ο πατέρας του 35χρονου

Κώστας Παππάς

Μουσικό Σχολείο Άρτας – Αιτήσεις για την εισαγωγή μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου του σχολικού έτους 2020-2021 (4 με 29 Μαΐου 2020)

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..