• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Θλίψη στη Φιλιππιάδα – Πέθανε ο δήμαρχος Γιώργος Ζυγούρης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θλίψη στη Φιλιππιάδα – Πέθανε ο δήμαρχος Γιώργος Ζυγούρης

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Φιλιππιάδα και στην αυτοδιοίκηση της Ηπείρου ο θάνατος του Δημάρχου Ζηρού, Γιώργου Ζυγούρη. Ο κ. Ζυγούρης, που είχε εκλεγεί πριν από έναν χρόνο στο αξίωμα του δημάρχου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Η είδηση του θανάτου του ήρθε το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου, καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.
Ο Γιώργος Ζυγούρης γεννήθηκε στο Γοργόμυλο Πρεβέζης και είχε μακρά πορεία στην αυτοδιοίκηση και την πολιτική ζωή του τόπου του. Επαγγελματικά, ασκούσε το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού με επιτυχία από το 1990 και είχε πλούσια δράση στο χώρο, με πολλές μελέτες και επιβλέψεις έργων. Ήταν ιδιαίτερα ενεργός σε σημαντικές δημόσιες θέσεις, καθώς είχε εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πρέβεζας και σε διάφορα κοινοτικά προγράμματα.
Η ενασχόλησή του με τα κοινά του Δήμου Ζηρού ξεκίνησε το 2010, όταν ανέλαβε την ηγεσία της μείζονος αντιπολίτευσης. Στις εκλογές του 2023, με την παράταξή του “Μαζί για τον Πολίτη”, εξελέγη για πρώτη φορά δήμαρχος.
Ο ξαφνικός του θάνατος αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην τοπική κοινωνία και την αυτοδιοίκηση.
Από το arta2day.gr στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζονται τα θερμά συλλυπητήρια.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κατανομή σημερινών κρουσμάτων – Κρούσματα σήμερα: 6.260 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – 89 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 704 οι διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Μετέφερε 128 κιλά κάνναβης σε αυτοκίνητο

Κώστας Παππάς

Σύσκεψη για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ήπειρο

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..