• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Θερινό Μαντείο 2024 – Πρόβες & Τελική Παρουσίαση
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θερινό Μαντείο 2024 – Πρόβες & Τελική Παρουσίαση

Οι πρόβες για το Θερινό Μαντείο 2024, με θέμα Η Αρχιτεκτονική της αναμονής, βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και πραγματοποιούνται στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός που εκπέμπουν οι συμμετέχοντες είναι εμφανή και συμβάλλουν στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για τους συμμετέχοντες και θεατές.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει η Θεοδώρα Τζήμου με την ομάδα της, που συντονίζουν από κοινού όλη τη διαδικασία. Όλοι οι συμμετέχοντες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την παρουσίαση, προσφέροντας μία νέα οπτική στη σκηνική προσέγγιση πάνω στη δραματουργία του αρχαίου δράματος. Η προσπάθεια και η αφοσίωση όλων των συμμετεχόντων εγγυώνται μια υψηλού επιπέδου παράσταση, που θα ενθουσιάσει το κοινό, στις 19 Ιουλίου 2024, στις 20:15, στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης.
Σε προσκαλούμε να παρακολουθήσετε όλοι αυτή τη μοναδική καλλιτεχνική δημιουργία, με ελεύθερη είσοδο.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνελήφθησαν, δύο γυναίκες, κατηγορούμενες για κλοπή, στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Νέα έργα στο Νομό Πρέβεζας για οδικές βελτιώσεις, πεζοδρόμια, οδική ασφάλεια και αντιπλημμυρική προστασία, προϋπολογισμού πλέον του 1.5 εκ €

Κώστας Παππάς

«Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Food Panorama Expo στη Κύπρο ο Δήμος Νικολάου Σκουφά για τη προώθηση του Διασυνοριακού Έργου OLIVE CULTURE!»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..