• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Θάλεια Κορδαμπάλου: Η κηδεία της 19χρονης ναυτικής δοκίμου – Ραγίζουν καρδιές οι γονείς της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάλεια Κορδαμπάλου: Η κηδεία της 19χρονης ναυτικής δοκίμου – Ραγίζουν καρδιές οι γονείς της

 

Τελευταίο αντίο στην 19χρονη ναυτική δόκιμο Θάλεια Κορδαμπάλου, που πέθανε στο πρώτο της ταξίδι. Τραγικές φιγούρες στη Λάρισα οι γονείς και οι στενοί συγγενείς της. Με τη γαλανόλευκη σκεπασμένο το λευκό της φέρετρο…
Η ναυτική δόκιμος Θάλεια Κορδαμπάλου έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή και η Λάρισα θρηνεί. Στην κηδεία της, στην εκκλησία του Αγίου Αχιλείου, ο πόνος είναι αβάσταχτος για όλους. Για τους γονείς, τους στενούς συγγενείς, τους φίλους, τους γείτονες και τον απλό κόσμο που συγκλονίστηκε από την τραγωδία και θέλησε να αποχαιρετήσει την αδικοχαμένη κοπέλα. Ο πόνος άρχισε να κρουφώνεται όταν το λευκό φέρετρο που ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία, έφτασε λίγο μετά τις 12.00 στην εκκλησία.
Λόγια παρηγοριάς για τους γονείς δεν υπάρχουν αυτές τις δύσκολες ώρες. Στα μαύρα, με δάκρυα στα μάτια, κάνουν τα πιο δύσκολα βήματα της ζωής τους. Μέσα στον πόνο τους, περιμένουν να μάθουν πώς και γιατί πέθανε η κόρη τους. Τι ήταν αυτό που της στοίχισε τη ζωή, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Οι απαντήσεις θα τους δοθούν γραπτώς μέσα στις επόμενες μέρες, όπως ανέφεραν στο newsit.gr, στενοί συγγενείς.

πηγή:newsit.gr

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Επίθεση με βιτριόλι: Αρχίζει αύριο η πολυαναμενόμενη δίκη – Το μήνυμα της Ιωάννας πριν παραστεί

Κώστας Παππάς

Συντριβή Antonov: Εντοπίστηκαν επτά από τις οκτώ σορούς – Πληροφορίες ότι βρέθηκε το «μαύρο κουτί»

Κώστας Παππάς

Σύλληψη για κατοχή κοκαΐνης στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..