• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η πρόταση να αναλάβει την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας η Όλγα Γεροβασίλη, πέφτει στο κενό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρόταση να αναλάβει την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας η Όλγα Γεροβασίλη, πέφτει στο κενό

Στις 12:00 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος οδηγείται σε σοβαρό αδιέξοδο σε ό,τι αφορά τις εσωκομματικές διεργασίες και τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα. Η πρόταση να αναλάβει την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας η Όλγα Γεροβασίλη, πέφτει στο κενό καθώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να απαντήσει αρνητικά.
Συγκεκριμένα, αρνητική φέρεται απέναντι στο να αναλάβει την Προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η Όλγα Γεροβασίλη, με αποτέλεσμα οι διάφορες τάσεις του κόμματος να αναζητούν τώρα νέα λύση σε επίπεδο κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, καθώς η ορκωμοσία της νέας Βουλής έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα. Όπως μετέδωσε το protothema.gr, η κ. Γεροβασίλη αναμένεται να διαδραματίσει κομβικό ρόλο, καθώς αν και στενή συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα αποτελεί πρόσωπο κοινής αποδοχής στο εσωτερικό του κόμματος και ως εκ τούτου θα μπορούσε να συμμετάσχει, κατά ορισμένους, και στην κούρσα της ηγεσίας.
Σημειωτέον ότι διαφωνία υπήρξε σχετικά και με το εάν ο νέος -και μεταβατικός- επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα εκπροσωπήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ ζητούμενο παραμένει ο χρόνος που θα στηθούν οι κάλπες για τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με τα κύρια σενάρια να θέλουν τον Ιούλιο ή τις πρώτες μέρες Σεπτέμβρη τις πιθανότερες ημερομηνίες.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή για το ζήτημα της ελεγχόμενης στάθμευσης

Κώστας Παππάς

Στις 21 Μάη αφήνουμε πίσω την Ελλάδα που μας πληγώνει

Κώστας Παππάς

Συνάντηση Χ. Τσιρογιάννη με Ν. Γεωργάκο για τουρισμό, ΟΧΕ Αμβρακικού, σύνδεση Άρτας Πρέβεζας με την Ιόνια

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..