• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • «Η πρόληψη είναι αγάπη για τη ζωή» – Δράση ενημέρωσης από το Νοσοκομείο Άρτας για τις γυναίκες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΓΕΙΑ

«Η πρόληψη είναι αγάπη για τη ζωή» – Δράση ενημέρωσης από το Νοσοκομείο Άρτας για τις γυναίκες

Το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας οργανώνει ενημερωτική δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026, από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00μ.μ, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Δημητρίου στην Άρτα στη διεύθυνση Σκουφά 91-93. Στόχος της φετινής δράσης είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και της υιοθέτησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Οι Επισκέπτριες Υγείας και οι Μαίες της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, υπενθυμίζουν τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να εντάξει στον προγραμματισμό της.
Το μήνυμα της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας είναι: «Τιμούμε τη γυναίκα, όχι μόνο με λόγια, αλλά με πράξεις φροντίδας. Καλούμε κάθε γυναίκα να ενημερωθεί, να κλείσει το ραντεβού της για προληπτικό έλεγχο και να βάλει τον εαυτό της σε προτεραιότητα. Η πρόληψη είναι πράξη αγάπης προς τη ζωή.»

Ο Διοικητής ΓΝ Άρτας
Μπινιατίδης Νικόλαος

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ευγενία Μπαΐλη “Απαιτούνται δράσεις ευθύνης για καλύτερη καθημερινότητα στην Άρτα!”

Κώστας Παππάς

Τραγωδία: Πήγε για κυνήγι και σκοτώθηκε ο επιχειρηματίας Θοδωρής Νιτσιάκος

Κώστας Παππάς

Επίσκεψη του Γιώργου Στύλιου στο Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Άρτας

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..