• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε και τον Δήμαρχο Σπάρτης, Πέτρο Δούκα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε και τον Δήμαρχο Σπάρτης, Πέτρο Δούκα

Τέλος από τη Νέα Δημοκρατία ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας μετά τις δηλώσεις του σχετικά με τις φωτιές του 2007 στην Ηλεία.΄ Οι ίδιες δηλώσεις είχαν προκαλέσει νωρίτερα και την αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού από τη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μια μόνο δήλωση ήταν ικανή να προκαλέσει μια αποπομπή υπουργού και μια διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία. Μετά την αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού που ήταν παρών και δεν αντέδρασε στις δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, ήρθε η ώρα και για τον Δήμαρχο Σπάρτης.
Η Νέα Δημοκρατία τον ενημέρωσε για τη διαγραφή του από την παράταξη, χαρακτηρί΄ζοντας τις δηλώσεις του «ιστορικά αναληθείς». Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία, αναφέρει:
«Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου, του κοινοποιήθηκε η σχετική απόφαση διαγραφής από μέλος της παράταξης».
Ο Πέτρος Δούκας έχει χρηματίσει υφυπουργός Οικονομικών σε κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας τόσο το 1992 όσο και το 2004.

Το επίμαχο βίντεο
Σε ένα βίντεο που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα Ilialive εμφανίζεται ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας απευθυνόμενος στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, να καυχιέται για τα κατορθώματά του ιδίου και της τότε Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή, όπου ήταν υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών.

«Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…» είπε ο κ. Δούκας. «Έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…» ακούγεται κάποιος από τη σύσκεψη να λέει. «Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15% θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι»… συμπλήρωσε ο σημερινός δήμαρχος Σπάρτης.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κυβερνητικό σχέδιο για να ανοίξουν όλα τα σχολεία στις 7 Δεκεμβρίου, νέο μήνυμα Μητσοτάκη για παράταση του lockdown

Κώστας Παππάς

Στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης οι ιδιοκτησίες γύρω από το Στρατόπεδο Βερσή

Κώστας Παππάς

«Ειδική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για τον OpenMall: Όχι σε ανέξοδες πολιτικές για τη δημιουργία εντυπώσεων»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..