• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Η κυβέρνηση της ΝΔ ξανάδωσε τις παλιές «πρωτιές» της παρακμής στην Άρτα!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κυβέρνηση της ΝΔ ξανάδωσε τις παλιές «πρωτιές» της παρακμής στην Άρτα!

Και να που η κυβέρνηση της ΝΔ ξανάδωσε τις παλιές «πρωτιές» στην Άρτα!
Τα στοιχεία στην αγορά εργασίας, όπως καταγράφηκαν από την «Εργάνη» το πρώτο τετράμηνο του 2020 δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνεία: Αρνητικά πρωτιά στην Ήπειρο το ισοζύγιο προσλήψεων – απολύσεων για την Άρτα.
Συγκεκριμένα, στην Ήπειρο, το ισοζύγιο ήταν τον Απρίλιο για δεύτερο μήνα, αρνητικό. Καταγράφηκαν 152 απολύσεις, περισσότερες από προσλήψεις. Οι περισσότερες ήταν στην Άρτα (-118).
Έτσι, η περιοχή μας, μετά τις πρωτιές σε αναπτυξιακά έργα με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, επιστρέφει στις «πρωτιές» της παρακμής και της απαξίωσης του τόπου μας.
Αυτά όμως συμβαίνουν, όταν αντί για την επιδότηση της εργασίας επιδοτείται η ανεργία (πανευρωπαϊκή «πρωτοτυπία» για τη χώρα μας).
Όταν αντί για ουσιαστικά εμπροσθοβαρή μέτρα στήριξης της οικονομίας, των επαγγελματιών, των εργαζομένων, η κυβέρνηση της Ν.Δ. επιλέγει την αδιαφανή στήριξη φιλικών επιχειρηματικών ομίλων.
Όταν, αντί για ουσιαστική στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και της πρωτογενούς παραγωγής, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη προκρίνει την «ανοσία αγέλης» και για την Άρτα: Όποιοι επιβιώσουν θα στηριχθούν.
Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας, γραμματέας Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνεδριάζει με 5 θέματα σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ανάπλαση του κόμβου στο Φόρο στην πόλη της Πρέβεζας ύψους 1.080.000€

Κώστας Παππάς

Δωρεάν αναλύσεις εδάφους για ελαιοπαραγωγούς του δήμου Ν. Σκουφά

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..