• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Η ΚΕΕΕ και το Επιμελητήριο Αρτας στις Βρυξέλλες
ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΚΕΕΕ και το Επιμελητήριο Αρτας στις Βρυξέλλες

Στο επίκεντρο οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για επιχειρήσεις και επιμελητήρια
«Βρυξέλλες 2022: Ευκαιρίες και δυνατότητες που προέρχονται από τους χρηματοδοτικούς πόρους της ΕΕ – ενεργειακά ζητήματα».

Ολοκληρώθηκαν στις Βρυξέλλες οι εργασίες του συνεδρίου και της επιμελητηριακής αποστολής της ΚΕΕΕ για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, τους πόρους της Ε.Ε. και τα ενεργειακά ζητήματα, με τη συμμετοχή ευρωπαίων αξιωματούχων, ευρωβουλευτών και προέδρων Επιμελητηρίων.
Το Επιμελητήριο Άρτας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του κ. Γιάννης Γκολομάζος.
Μεταξύ των θεματικών οι οποίες συζητήθηκαν ήταν: «Ευκαιρίες και δυνατότητες που προέρχονται από τους χρηματοδοτικούς πόρους της Ε.Ε. – ενεργειακά ζητήματα», «Η πράσινη μετάβαση: χρηματοδοτικές ευκαιρίες για επιχειρήσεις από τα διαρθρωτικά ταμεία στην περίοδο 2021-27», «Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα», «Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης».
Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Γκολομάζος καθώς και οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί για το πακέτο στήριξης των επιχειρήσεων που διαθέτει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα.
Την πρώτη βραδιά και το επίσημο δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν της επιμελητηριακής κοινότητας τίμησαν με την παρουσία τους ο Έλληνας Επίτροπος και Αντιπρόεδρος της Ε.Ε., κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, ο πρέσβης της Ελλάδος στις Βρυξέλλες, κ. Διονύσιος Καλαμβρέζος, ενώ από πλευράς των προσκληθέντων ευρωβουλευτών οι κκ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Μανώλης Κεφαλογιάννης και Ελίζα Βόζεμπεργκ.
Τέλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρτας , είχε την ευκαιρία στα πλαίσια του συνεδρίου να συναντηθεί ακόμη με την ευρωβουλευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κα Έλενα Κουντουρά και την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κα Εύα Καϊλή και να συζητήσουν εκτενώς τα δισεπίλυτα ζητήματα που αντιμετωπίζει η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στη χώρα μας, αναφέρθηκαν στην ασφυκτική πίεση που υφίστανται οι ελληνικές επιχειρήσεις και την επείγουσα ανάγκη ουσιαστικής στήριξή τους απέναντι στην ακρίβεια, τον υψηλό πληθωρισμό και το ενεργειακό κόστος.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δημοπρατείται η ύδρευση Πρέβεζας-Άρτας-Λευκάδας με 140 εκατ. ευρώ

Κώστας Παππάς

Κοινωφελής Εργασία παράταση για τις 25.000 θέσεις εργασίας

Κώστας Παππάς

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Βασιλείου ο ιδιοκτήτης του κτήματος «Ζεύκι»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..