• Home
  • ΘΕΑΤΡΟ
  • “Η γυναίκα είναι η αρχή και το τέλος της ζωης”
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΘΕΑΤΡΟ

“Η γυναίκα είναι η αρχή και το τέλος της ζωης”

ΜΗΤΣΑΡΑΣ. Αυτή είναι η θεώρηση ενός ανθρώπου που η μοίρα, όπως λέει ο ίδιος, τον έθεσε στο περιθώριο. Αυτή η θεώρηση είναι το σωσίβιο που του επιτρέπει να επιπλέει στο πέλαγος της απόγνωσης και σε αυτό το σωσίβιο προσπαθεί να αγκιστρώσει και τον φίλο του, τον συνοδοιπόρο του στην μίζερη ζωή τους, τον Μπούλη. Και το καταφέρνει εν μέρη φέρνοντας του την Μαγδαλινή η οποία θα αναλάβει να μυήσει τον “άβγαλτο” Μπούλη στην ερωτική τελετουργία.
Και ενώ αυτοί οι τρείς ήρωες του έργου “ΩΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ” ενώνονται για να δώσουν διέξοδο στη δυστυχία τους, ο “Κύριος Νεφράς” μπαίνει βίαια στη ζωή τους ανατρέποντας τα πάντα. Μπορεί ποτέ αυτό το σενάριο να έιναι μια θεατρική κωμωδία;
Και όμως μπορεί και το καταφέρνει ο Μπάμπης Τσικληρόπουλος με το ιδιοφυές του γράψιμο, αλλά και οι συντελεστές της Α.Θ.Ο.Α. που το ετοιμάζουν για το θεατρικό κοινό της Άρτας.
΄Ερχεται σε λίγες μέρες.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ξανά στη Γ΄Εθνική κατηγορία ο «Α.Ο.Κομποτίου ΣΚΟΥΦΑΣ»

Κώστας Παππάς

Νέες αποκαλύψεις – Τι είπαν η αδελφή της δράστιδος και η φίλη του θύματος

Κώστας Παππάς

Μήνυμα Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..