• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Η Γεωργία Κωστούλα εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Άρτας στη Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Γεωργία Κωστούλα εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Άρτας στη Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών

Στη Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών συμμετείχε το Επιμελητήριο Άρτας, δια της εκπροσώπου του κας Γεωργίας Κωστούλα.
Η Γενική Συνέλευση του ΕΕΔΕΓΕ,πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και παρευρέθηκαν γυναίκες επιχειρηματίες – εκπρόσωποι από τα περισσότερα Επιμελητήρια της χώρας, που αποτελούν μέλη του ΕΕΔΕΓΕ και πολλοί ακόμα σημαντικοί εκπρόσωποι φορέων της επιχειρηματικής κοινότητας.
Η Πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών, που θα αναλάβει στο προσεχές διάστημα το Δίκτυο και συγκεκριμένα στοχευμένες δράσεις ψηφιακής εκπαίδευσης των γυναικών, αλλά και εκπαιδευτικές δράσεις, που θα αφορούν επίσης, τον επιχειρηματικό τομέα και τις δημιουργικές βιομηχανίες με διάχυση σε ολόκληρη τη χώρα.
«Το EEΔΕΓΕ, εκπροσωπώντας 250.000 γυναικείες επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, στοχεύει στην ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, στην ισόρροπη συμμετοχή των φύλων και στην προώθηση των γυναικών σε θέσεις ευθύνης. Είναι o θεσμοθετημένος φορέας στήριξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, μιας και το εννεαμελές Διοικητικό του Συμβούλιο αποτελείται από εκλεγμένες επιχειρηματίες από τα Επιμελητήρια όλης της χώρας. Αυτή είναι η δύναμή μας, το εκτενές δίκτυο επιμελητηρίων που καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα» υποστήριξε η κα Κουνενάκη Εφραίμογλου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Λιώνουν τα σίδερα στο Euroferry Olympia – Πλησιάζει τα καύσιμα του πλοίου η φωτιά

Κώστας Παππάς

Συναυλία με τον Ηπειρώτη καλλιτέχνη Δημήτρη Υφαντή στην Πρέβεζα

Κώστας Παππάς

Η “μάχη του σταυρού” στην Π.Ε Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..