• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας για δημοσίευμα τοπικού Τύπου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας για δημοσίευμα τοπικού Τύπου

Με αφορμή τα κατά καιρούς δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο και ιδία της εφημερίδας «Η ΓΝΩΜΗ» ,το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας εξαίρει την πολύ σοβαρή προσπάθεια, την ανώτερη των δυνάμεων, των ανδρών της αστυνομίας που, εν μέσω καταιγίδας παντοειδών καθημερινών προκλήσεων κακοποιών στοιχείων, υγειονομικών απειλών ακόμη και Εθνικών κινδύνων, προσπαθούν να κρατήσουν και κρατούν ψηλά το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών. Στο έργο τους αυτό συναντούν καθημερινά σκληρούς εχθρούς, ισχυρούς φίλους αλλά και μεταμφιεσμένους εχθρούς σε φίλους. Όπως όλοι, είμαστε και εμείς άνθρωποι και έχουμε και εμείς οικογένεια και όνειρα να ζήσουμε.
Κριτή στο έργο μας θέλουμε να έχουμε και έχουμε την κοινωνία και βεβαίως τους προϊσταμένους μας κάτω από τις νόμιμες εντολές των οποίων -πάντα- ενεργούμε και βεβαίως υπό τους περιορισμούς που ο Έλληνας νομοθέτης και το πειθαρχικό μας δίκαιο επιβάλλει.
Αναγνωρίζουμε τον σπουδαίο ρόλο του δημοσιογράφου και εκείνη την δύσκολη προσπάθειά του για να έχει άμεση και διαρκή πρόσβαση ο πολίτης στην σωστή και αληθινή πληροφορία όμως δεν μπορεί μέσω των όσων ο δημοσιογράφος μπορεί να διαδίδει στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, να προσβάλλει συνειδήσεις χωρίς ευθύνη και να επιχειρεί να εμφιλοχωρήσει -ανεπιτυχώς- διχόνοια μεταξύ των αστυνομικών υπαλλήλων και των πολιτών.
Μέχρι στιγμής δεν ασχολούμασταν περαιτέρω για να μην δώσουμε αξία σε κάτι πραγματικά λόγου και έργου ανάξιο, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε , η Ένωση μας έχοντας ευθύνη απέναντι στα μέλη της θα διαφυλάξει με όλα τα έννομα μέσα την αξιοπρέπεια και τον επαγγελματισμό των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.

      – Ο –                                                                                – Ο –
   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΤΟΡΗΣ Δημήτριος                                      ΣΓΩΡΑΣ Σωτήριος

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σοκ στα Ιωάννινα: 41χρονος Μουσικός πέθανε την ώρα που έκανε πρόβα

Κώστας Παππάς

Μεθέορτος πανηγυρικός Εσπερινός Αγίας Τριάδος στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός σε χαντάκι 40χρονος μετά από τροχαίο – Χαροπαλεύει η σύζυγός του που ήταν δίπλα του για αρκετές ώρες

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..