ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Άρτα αποχαιρετά τον Χρήστο Ψυλλιά

Και κάπως έτσι, ξαφνικά, αποχαιρετάς κομμάτια ολόκληρα της εφηβείας σου και της νεότητας σου. Στις παλιές ντισκοτέκ και στα παλιά μπαράκια, εκεί που η γενιά μας άκουγε τις μουσικές του Χρήστου και φλέρταρε, τραγουδούσε δυνατά και χόρευε μέχρι το πρωί, σε μια εποχή που η διασκέδαση είχε άλλη μορφή και άλλη γεύση.
Ο Χρήστος Ψυλλιάς έφυγε ξαφνικά το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαΐου και η αναπάντεχη είδηση της αναχώρησής του (είναι τόσο δύσκολη και οριστική η λέξη “θάνατος” ) προκαλεί θλίψη και οδύνη σε όλους τους αρτινούς και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που τον γνώριζαν καλά αλλά και σε αυτούς που τον θυμούνται μέσα από τις μουσικές του.
Αντιπρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Άρτας και δυο φορές υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (το 2014 με τον Συνδυασμού “Γέφυρα στο Μέλλον” του Γιάννη Παπαλέξη και το 2019 με τον Συνδυασμό “Δημοτική Αναγέννηση” της Τζένης Ταπραντζή – Κοίλια). Χαμογελαστός, κοινωνικός και δραστήριος, έφυγε ξαφνικά στα 55 του χρόνια προδομένος από την καρδιά του.
Αγαπημένος DJ της Άρτας στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 ο Χρήστος Ψυλλιάς φεύγει από την ζωή συνοδευόμενος από εκατοντάδες μηνύματα θλίψης και αγάπης που πλημμύρισαν τα social media από το απόγευμα της Παρασκευής.
Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 11 Μαΐου.
Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά του!

Μαρία Παπαθεοδώρου

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αστακός: Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο Euroferry Olympia

Κώστας Παππάς

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας – Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων της Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: “Να σου θυμίσω εγώ ποια είναι η γυναίκα που έψαχνες…”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..